En vacker tapet är bara början!

Ny tapet

Med en ny tapet går det enkelt och snabbt att skapa ett unikt rum. Tycker du att det verkar jobbigt och svårt att tapetsera ett helt rum kan det kanske räcka med en läcker fondvägg. Dom övriga väggarna målar du bara. Att måla är billigare än att tapetsera men det krävs två strykningar för att få ett jämnt och bra resultat. Detta är en smart och ekonomisk lösning  för att få ett nytt rum!

Innan du börjar din renovering ska du se till så att du har bra verktyg och material så att du har bra förutsättningar för ett snyggt resultat. Här ser du en inspirerande film med goda råd och massor med inspiration till ett vackert rum.

I filmen från  Kanal 12 Värmlandskanal får du enkla råd när du ska home styla inför en eventuell försäljning. Med  en shabby chic loook skapar du en harmonisk miljö.

Tänk på att det behöver inte vara dyrt att inreda ett rum, det är bara din fantasi som sätter gränserna. Besök din lokala second hand så lär du säker hitta massor av billiga fynd! Små förändringar kan göra en stor skillnad på helhetsintrycket.

Tänk på att det är roligare att vara två när man jobbar!

Nu till hösten kan det vara kul att påbörja ett litet renoveringsprojekt, se bara till att du har rätt material och gott om tid då blir det enklare och roligare att sätta upp en snygg tapet

vackert rum

 

 

 

Åter till  www.snyggatapeter.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.