Snygga blommiga tapeter

Blommiga tapeter

Klassisk blommig tapet  i gammaldags stil som skapar en miljö som man verkligen vill somna och vakna upp i! En blomster tapet är tidlös och finns i mängder av färger och mönster. Om du väljer ett blom mönster så kan det vara klokt att ett tapetsera en vägg och måla övriga väggar i en neutral färg.

Denna underbara tapet hittar du hos Den ingår i deras botaniska serie i den hittar du även träd och växter.

 

Letar du efter blommiga tapeter i ny eller gammal stil. Det finns väldigt många blommiga blom tapet med målade detaljertapeter som passar bra både i hallen,sovrummet och i vardagsrummet. Det finns också blommiga tapeter i gammal stil som passar bra i äldre lägenheter med högt i tak eller varför inte in ett äldre hus.
Här ser du flera olika blom mönster som passar dom flesta miljöer.  En blom tapet kan även smälta bra in i en offentlig miljö och passa bra i ett väntrum.
Dessa tapeter kommer i från rebel walls stilart botaniskt.

En botanisk tapet är ett lyft för varje hem. Sätt upp  en färgstark, blommig tapet  i hallen så  blir du glad varje gång du öppnar dörren och du känner dig varmt välkommen.

 

9213_c37805261dc928170303c6629e59b22d

En harmonisk tulpan tapet i sovrummet ger lugn och harmoni, och en blommig tapet i gammaldags stil  skapar en skön avkopplande vrå som passar bra som läshörna. Vill du få mer inspiration så kan du klicka på länken här nedanför , då kan du ta del av hela läckra utbudet av tapet kollektionen.

Passar inte dessa tapeter dig så finner du mer inspirerande läsning på start sidan. Vänta inte sätt i gång med ditt projekt nu!

Åter till snygga tapeter