Tapetsera med mönster

I detta video klipp  visar Harry Anstice hur du bästa sett tapetserar en tapet med mönster.

Han anser att det är bäst att börja mitt på väggen för att du ska få bästa resultat. Du behöver en laser mätare för att enkelt få snygga raka linjer och en snygg tapet. Filmen är på engelska men är inte svår att förstå.

Du får även tips på bra enkla verktyg som gör jobbet enklare. Han tipsar även om att inte tapetsera i ett för varmt rum, då kan  tapeten torka för snabbt.

I filmen visar han hur du snyggt och enkelt tapetserar vid ett eluttag. Glöm inte bort  att stänga av strömmen. Är det första gången du ska tapetsera är det klokt att välja en tapet som inte kräver mönsterpassning. Lycka till med tapetseringen och ta det lugnt så kommer du att lyckas och får ett bra resultat.

Har du rätt tapetutrustning så blir det enklare och roligare att arbeta. Väljer du en billig tapet kan du efter ett par år byta tapet när du vill följa någon ny trend. Det är enkelt att förändra ett rum med vackra tapeter!

Det finns väldigt många snygga tapeter att köpa online. Är du ute i god tid kan du beställa hem ett tapet prov så att du är säker på att tapeten du funderar på passar dina önskemål och krav. Vill du inte tapetsera själv så har flera byggmarknader tapetsererings hjälp att köpa.

Åter till snyggatapeter.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.