Vackra canvastavlor

Snygga väggdekorationer

En snygg canvastavla kan verkligen ge ditt rum ett lyft.  Om du  investerar i en ny vacker tavla kan du på ett enkelt sätt skapa ett unikt rum.
Så om du inte har tid eller lust att tapetsera ett helt rum elller sätta upp en foto tapet kan en canvastavla vara lösningen.

Du finner även många andra vackra och unika motiv i deras stora kollektion av vägg konst.

Hos dom finner du ett brett  urval av  canvastavlor och  andra väggdekorationer. Ett unikt tryck  kan bli jätte snyggt. Det gäller bara att hitta en bild som passar rummet och din stil. en poster kan vara en billigare lösning men en canvastavla ger rummet en lyxigare känsla.

Men vill du bara ha en förändring i barnrummet kanske en enkel poster kan duga. Till barnrummet kan kanske en snygg tåg tavla passa?

Kanske har du ett semester foto som kan passa bra som tavla eller fototapet.
Varför inte ge hallen ett lyft med lite ny läcker konst. Det behöver inte kosta flera tusen att fixa en snygg canvastavla. Du kan även köpa läckra fototapeter där. Här ser du en underbar foto tapet från Stockholmsskärgård.

fototapet

Ger verklige en rofylld känsla till matsalen!

Hittar du ingen snygg canvas tapet så kan du besöka start sidan för snygga tapeter

Om du endast välja att tapetsera en fondvägg så skapar du nästa samma effekt som med en canvastavla. Ljusa färger skapar en känsla av rymd och mörkare toner förminskar  rummet en aning.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.